stoneheart

Här rullar det på med uppdrag och fix fast semestertider är..

Dock är tempot inte så högt – lite lagom skönt soft! Jag försöker ta vara på dagarna allt eftersom det fungerar med familjen – uppdrag – väder. En höst kommer snart och då vill jag vara på G – både vara förberedd med ett så lagt schema som det går men även vara laddad och utvilad.

Som egen kan jag inte stänga ner hela verksamheten utan Qreate lever 365 dagar, fast mer eller mindre så klart.

Risken med att ha mindre att göra är att tempot går ner – jag är mest effektiv när jag har många/för många järn i elden – då blir jag liksom tvingad att leverera – tideffektivt men samtidigt proffsigt och rätt såklart!

stenar_hjarta_maliin_stoor

Photo by Maliin Stoor

 

På tal om ledighet så ser ni här ett två stycken stenhjärtan vara v den ena  kommer just från senaste sommarsemestern på Kalamata – Andromeda hittade denna vackra, sandslipade stenen på stranden, formen är grym. Under den mjuka lena stenen ligger en inte så mjuk variant av hjärta – ett skrovligt och slaggliknande stenhjärta som jag hittade på en nylagd grusväg.

Vacker på sitt sätt…Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment

  • EM

    Var sak har sin tid. Man måste ladda batterierna också. Men att vara egen företagare, och tvingas stänga av arbetet under perioder, gör bara att man blir så himla stressad. Bättre att göra´t lagom… det är väl ett jäkla ord,,, lagom… va? Glöm att jag skrev det ;-)))
    det blir säkert jättebra framåt hösten också.
    kram EM