uppdrag för Plaza Kök & Bad

Att få arbeta som stylist och set designer är så roligt, det är roligt och utmanande att skapa en bild istället för en miljö. Nu ser ni bilder på miljöer så självklart krävs en miljö för att skapa en bild MEN det är stor skillnad på att se och uppleva fysiskt på plats mot när det sedan ska betraktas i ett magasin – alltså en bild.

Det är stor skillnad på hur miljön upplevs fysiskt mot i 2D som en bild är.

I detta uppdrag lånade jag miljöer på Interkakel i Falun. De har ett fint showroom där jag lånat vissa av dessa rum, där har jag sedan jobbat in mer produkter än de som är inne i själva miljön, för att skapa mer bredd åt betraktaren och fler förslag på produkter som passar i denna miljö eller detta rum.Här följer bilderna som jag skickade in till redaktionen, längre ner kommer slutresultatet – alltså hur bilderna blir i Plaza Kök & Bad. Skillnaden är att all info om produkterna på bilderna ska finnas med. Detta är ett jättejobb för mig, att summera namn, artikelnummer, kanske färgkod, storlek, leverantör samt såklart prisbild.


Att få denna info på eller bredvid bilderna har magasinet en AD som arbetar fram – mitt jobb är att se till när jag tar bilden att det finns bra ytor för att lägga text samt att senare korra så all info jag skickat in har hamnat på rätt sätt. Det är många moment i detta uppdrag – men så roligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...