utbildare hos Stockholm School of BusinessSedan 2022 har jag varit en del av YH-utbildningen för blivande Visual Merchandisers vid Stockholm School of Business.

Utbildningen är på 300 YH-poäng och är på distans – eleverna studerar på heltid och kusen är 1,5 år.Mitt första uppdrag hos Stockholm School of Business var att vara en del av examineringen av eleverna, min roll var att vara handledare för deras examensarbete.

Efter detta har jag haft äran att utbilda inom ämnena ”Butikslayout och varuexponering” samt ”Visuell varuoptimering”. Så roligt att få vara en del av elevernas resa till en av världens roligaste jobb – Visual Merchandiser.
Utbildningen har varit 100% distans i de block jag undervisat i – detta via plattformen Teams samt It´s Learning.

Det är verkligen inte helt lätt att utbilda ett praktiskt yrke bara i teori – man får vara smart och göra övningar och uppdrag åt eleverna som gör att de utmanas och utvecklas. Man behöver göra utbildningsdagarna interaktiva och med stor variation så det blir hållbart – det är inte lätt för eleverna att behålla fokus om man bara som utbildare är föreläsare.

Jag mixar mycket för att få eleverna hungriga och aktiva – ett måste på en distansutbildning.


Att utbilda och inspirera människor är så givande och roligt – ett uppdrag jag verkligen uppskattar och känner en ära att få göra!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...