qreate office

Photo: Qreate by Maliin Stoor

Skönt med ordning och reda…

En hylla har införskaffats – saker har sorterats och lagts i smarta boxar. Så Nice att veta var all rekvecita är, lätt att ta med en låda vid uppdrag.

En resårbotten agerar divan och kan lätt förvandlas till säng om vi får nattgäster – perfekt kombo! Naturen gillas att användas i olika uppdrag, Björkstammar och stubbar av Tall finns att tillgå om behovet finns.

På bordet ligger magazin i väntan på att få bli bläddrade i – tiden räcker inte till ibland – får ligga en stund till – ljusen brinner rogivande.

En skön eld brinner i kaminen och en god kopp kaffe doftar – mot dagens uppdrag!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments

 • elsamarianne (EM)

  Oj oj, man blir kreativ bara att kika på din härliga hyll-vägg. Och så en brasa och en kopp kaffe som pricken över i.
  Måste passa på att tacka för det bra-iga inlägget om brandsäkerhet i hemmet, det om hallen.
  Man förvånas över att man inte ser nåt om det i bloggarna. Mer viktigt än shabby och fina blommor. Har folk inte, eller är det inte nåt man skriver om kanske? Inte jag heller iofs… Och jo, vi har flera släckare, filtar och brandvarnare överallt, typ. Gasspis, vedspis, kamin, kakelugn, gammalt trähus, då måste man…
  /EM

 • Alexandra

  Avis på din ordning!hm..här skulled et behövas rensas upp i vår klädkammare.Är lådorna ifrån ikea eller granit?

 • Therese

  Ser verkligen qreativ ut!!! Snyggt praktiskt och kalasbra förvaring. Förstår att du smider bra saker där!!

  Kram

 • Sofie lindkvist

  SNYGGT! Jag älskar ”Broder” som den heter. Fantastisk IKEA produkt! Konstigt att inte fler har upptäkt den och använder den. Fast jag vet att den har haft svårt att få plats att visas tillräckligt i butik förstås. Bra att du visar den!

 • Jacob

  Vilken häftig blogg! Mkt som inspirerar här! Tack för tipset, nu vet jag va jag ska göra av vår lastpall i förrådet! =)