öppna dörrar

Jag gillar öppet!

Sommartid önskade jag att vi kunde få ännu mer av den varan! Men Sverige är Sverige och vi ligger inte vid Medelhavet… måste bara inse – fast det tar emot! Igår var en magisk dag – 29 grader och inte ett moln – i mitt sinne lycka!

Att få låta hela Villa Stoor vara öppet – alla  5! altandörrar stod på vid gavel, värmen flödar med ljum vind genom rummen – bara vara – det är det bästa sättet att få mina batterier laddade!

Ni som följer mig på Instagram ser mina uppdateringar vad det gäller både ditt och datt – nu är det focus på uteliv – öppna dörrar!

oppna_doeear_i_villa_stoor

Photo by Maliin Stoor

Men öppna dörrar kan gälla mycket mer än vad vi ser på bilden – jag gillar att hålla mina dörrar öppna, med det menar jag vad det gäller livet, uppdrag och händelser – öppen för det mesta! Känner mig nyfiken och vill vara med på och göra saker – utmaningar och nyheter är något som jag blir glad och mår bra av!

Så kasta gärna spännande saker på mig och jag hakar jag på – Give it to me!

Imorgon presenterar jag vinnaren i Carl Larsson-tävlingenRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  • EM

    Uj va varmt! Visst är det skönt att vädra igenom hela huset. Idag helt vindstilla… borde ut på sjön, men J jobbar, stackarn, men har ett helt ok jobb för dagens väder (tillbringar dagen på en badstrand,,,,). Jag kommer snart att ta en lång-prommis innan värmen…sommargästerna kryllar… erkänner att jag gillar´t bättre resten av året… kram EM

  • Maliin

    FÖR varmt existerar inte i min värld!

    Jag bor i ”fel land” – kanske när man blir äldre/pensionär så kommer man kunna ha ett boende i tex Italien eller Grekland – vore mumma!!

    //Maliin