öppet mellan sovrum & badrum

Inte bara en utan många har frågat – hur kan ni ha det så öppet…? Då tänker de framför allt på att vi har själva toalettstolen i samma rum som vi sover och som dressingroomet är. Alla dessa tre rum är som ett – det enda som skiljer av är betongväggen som är ca 180 hög, vilket ändå inte skiljer av helt då vi har 260 som takhöjd.

Vi ser inget problem i detta – den här delen av huset är Matts och min – här är det ytterst sällan någon annan, har vi tex gäster så finns det en mer privat och stängd toalett i andra änden av huset – nämligen tjejernas badrum – här kan man ”vara som vanligt” ett rum med en dörr – om ni förstår – kika här så ser ni den varianten.

 

duschvagg_betongvagg_oppet_mellan_toalett_dusch_maliin_stoor

dusch_sprut_maliin_stoor  dusch_på_glas_maliin_stoorPhoto by Maliin Stoor

Hade jag gjort badrummet idag hade jag valt att be rörmokaren göra en dusch – egendesign och unik. Skulle kunnat bli hur coolt som helst MEN vad är det som säger att jag inte skulle kunna göra det ändå, nu…?

Vi får se hur energin och prioriteringen blir – just nu har jag och många kring mig mest focus på webbshop och showroom.

Den hör lösningen kommer ifrån Mora Armatur och är fina de med. Badkaret är nedsänkt i folvet och det var det första som gjöts i huset – kika här – sen kom betongväggen till, det gäller att tänka till.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

 • EM

  Hur läckert som helst!
  Ska neråt Tyskland och Danmark och där byggs nästan alla ”design-hotell” med bara en glasvägg mellan rum o badrum- Ska bli spännande att se ifall vi kommer att få nåt sånt…
  Alla väskor packade o klara, tidig morgon imorgon och ja, nu äntligen!
  kram Em

 • Maliin

  Härligt!!
  Kul med resan!

  Jobbar vidare på shoppen – det närmar sig!
  =)

  Ha det fint!

  //Maliin