monter by maliin stoor for ccs

      

      

Här är gårdagens uppdrag…

Monterbygge på Kista Mässans Apoteks event för CCS by Maliin Stoor. Ett roligt, tidskrävande, fysiskt och givande uppdrag! Mässmontrar är bland det roligaste uppdragen jag vet!

CCS har ett ledord eller en mening som betyder mycket för dem marknadsföringsmässigt, ja även försäljningmässigt ”To be in every bathroom” – sådant tar jag till mig vid sådana uppdrag – att hitta kundens tankar och ord, gärna i en mening.

Jag får direkt större förståelse för helheten och även slutresultatet!

Ledordet sitter bland annat på väggen – tryckt på en Backdrop. På väggen satt jag även upp plexihyllor som återanvändes från förra årets mässa – skönt med återvinning – I Like!

      

      

Här ser ni mig i lite fix på väggen med plexihyllor…

Foot by CCS är en riktigt fin serie för fötterna. De är placerade på borden med olika ben och ser lätt svävande ut eftersom de står på en plexiskiva som har distans till själva plankorna. Loggan är av frostad folie och skuggas snyggt ner på underlaget. Över bordet svävar en lika stor plexi som bordet under och på plexin exponeras hela serien i en snygg installation eller stileben.

      

       

Raka rader och sista piff.

Vera by CCS är en serie med Aloevera i – riktigt bra vid bland annat brännäslor eller solsveda – lindrar fint! Serien har många fina produkter, bland annat ett riktigt skönt läppcerat! Ett sätt att förstärka är att använda växten Aloevera.

Här ser ni distanserna på bodet lite tydligare, även att belysningen är riktad så det blir fina skuggor av produkter och loggor.

      

Curami by CCS med sin så snygga grafiska uttryck

Den använde jag mig av på väggen för att skapa badrums känsla, ett kakel av Curami rutan. Här ser ni även bordet med sina olika ben – alla i vitt liksom det högblanka golvet och matta väggarna – en klinisk och ren känsla – som CCS själv önskade!

Helheten – nästan…

De tre MDF skivorna som står lutade mot väggen, bakom respektive bord, saknar sin printade vepa – den sitter där nu men tyvärr inte när jag tog den sista bilden – packade ihop och rullade mot Dalarna och Borlänge, många många timmar senare.

Men resultatet – Jo Tack jag är Nöjd!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments