mäss-stylist för Sveriges Handelsråd och FORMEX

Jag fick äran att ännu en gång jobba med FORMEX och Sveriges Hanverksråd samt Hemslöjden. Om du är nyfiken på hur montern såg ut förra året kan du kika här.

Under mässan så arbetades det i varje rum, roligt för besökarna på FORMEX att kunna se processen och ställa frågor till hantverkaren alternativt att få prova på själva yrket.

 

Montern skulle denna gång innehålla tre hantverkare. Därför gjorde jag tre ”rum”, en åt var hantverkare. Väggarna och golvet fick en djup midnattsblå kulör och all kommunikation tryckets på wellpapp – ett material som jag tänker mig många gånger hör hemma med hantverk och att förvara eller packa in saker i.

 

Vita bockbord och en volym, närmare bestämt tre, lampor per arbetsbord gjorde att det känns lite mer ateljé. Alla hantverkare fick dessutom en knoppbräda där deras verktyg och annat som de använder under sin process fanns att skåda.

 

När jag gör montrar jobbar jag i 3D programmet Sketch-up och här ser ni några av dess skisser – underlättar otroligt för mig att få kunden att uppleva ytan innan den ens finns.

 

 

 

Så här såg det ut under uppbyggnationen – se filmen där jag berättar

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...