ljus och detaljer i badrummet

Vårt badrum har olika varianter av ljus…

Det är lite det som är grejen – att kunna variera allt efter behov och känsla! Jag har fler gånger visat vårt badrum men inte många gånger från denna vinkel.

Här ser ni lite av vår duschvägg och badkar – jag visar mer om det en annan gång – ni ser även komoden från IKEA som jag är helnöjd med!  Ovan komoden ser ni mängd av speglar, vissa arv andra inköp på loppis, kul med mixen! Jag har en liten spegel-lucka som ni ser, här fyller jag ut när den rätta spegeln hittas.

spegla_badrum_komod_ikea_maliin_stoor_2

porslinslampa_badrum_maliin-stoor_2  tratt_som_lampa_maliin_stoor

lampa_badrum_slinga_gjord_av_tratt  slinga_ljusslinga_maliin_stoor

Photo by Maliin Stoor

 

För att återgå till belysningen så ser ni här några av lamporna som finns i badrummet. Porslinshållaren på väggen med dubbel variant på lampa, antingen vanlig lampa eller stift för spotlight – smart! Sen ser ni min trattlampa som jag gjort själv av fynd från loppis. Runt sladden till trattlampan har jag satt en utomhus ljusslinga. I taket ser ni infällda spotlights – annas på bilden med trattlampan fotad under ifrån här till vänster.

Förutom dessa lampor har jag även IKEA´s badrumslampa vid smikbordet – här kan ni kika på den!

När vi byggde så tipsade vår elektriker om den smarta porslinsfoten med dubbel variant – tack Marco för det!

porslinslampa_till_badrum_maliin_stoor

porslins_lamp_hallareRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  • EM

    Helsnyggt! Gillar korgen m rullarna… skulle göra sig hos oss oxå. Och spegelväggen är bara hur läcker som helst. Perfekt ifall man hittar en rolig spegel och har möjlighet att byta ut lite efter hur man känner. Och belysning är ju jätteviktigt.
    I lägenhetens våtutrymmen finns bra med ljus. Gården, med den förskrämda glödlampan i taket som ger ett ljus som får en längta efter pannlampa, hihi. Men men, det är ingen prio där längre. Bort bort, ja det känner vi igen. Jag kommer säkert både gråta en skätt, och fira med champagne den dag gården är såld…
    kram EM