jag måste träna

Om jag inte skulle göra det så går jag sönder…

Då menar jag först att mitt fysiska arbete och uppdrag gör att jag måste träna för att hålla – men träning gör även att jag håller psykiskt – jag måste få pausa! Frågan kommer då och då – hur hinner du? Det kallas prioritering och planering – då funkar det!

gel_kayano_10_asics_maliin_stoor

train_top_maliin_stoor   tattoo_spine_maliin_stoor

training_maliin_stoor   training_top_maliin_stoor

Photo by Maliin Stoor

 

Självklart finns det perioder som gör att det blir svårare att få till men jag brukar lyckas ändå.

Min grej för att få livet att gå ihop är att jag tränar på morgonen – vilken kickstart – jag rekommenderar det varmt! Steget ur sängen är lika jobbigt om klockan är 05:00 eller 06:00, så är det iallafall i mitt fall. Anledningen till att jag morgontränar är att jag då inte tar tid från någon annan i familjen – de sussar sött och jag får egotid!

När jag kommer tillbaka från träningen startar familjens dag! Sen är det självklart så att jag inte är en kvällsmänniska utan är då grymt trött – med andra ord så är jag tidig i säng. Nu är det inget problem eftersom hela vår familj är kvällströtta – så är vår rutin helt enkelt.

Skulle det sen finnas tid för mer träning så är det bara en bonus, jag känner mig så nöjd och glad för min träning. Att köra morgonträning är inget nytt för mig då jag är gammal Konstsimmare vilket gjorde att vi hade träningar då och då före skolan (och efter). Dessutom så har både Andromeda och Kosminova varit tidiga tjejer – då menar jag att de har varit vakna från 04:30 och framåt i många år – då blir man lite van – man får en sovklocka som är tidig.

Även helgmornar då jag inte tränar så vaknar jag tidigt, kroppen är helt enkelt van. Hur som helst så tycker jag att du ska testa, om du gjort det…!?

Här ser ni mig i mina nya skor – Asics Gel-Kayano 19 – funkar utmärkt till både löpning, powerwalk, cirkelträning och annat. Den färgmatchade toppen kommer ifrån STADIUM – kul med lite färg, ovanligt med lite färg – eller hur..?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment

  • EM

    Ibland blir jag lite så: hur orkar mänskan,, när jag ser på fb att du är igång o tränar så tidigt. Men jag förstår dig! De tidiga mornar när vi hade hästarna, man gick upp tidigt, bar hö, släppte ut, fixade i stallet och sen när man kommer in så vaknar alla (som mest fem ungar,,,)och man hinner med massor… nuförtiden är det husse som går förstavändan med hunden, jag gör frukost, vi äter läääänge, sen tar husse färjan till jobbet och hunden o jag tar en rejäl prommis… träning blir kvällstid, gympa några ggr/v..
    men visst vaknar man tidigt fortfarande,,, och nu är ju så ljust…
    får kolla in toppen, helt klart übersnyggt. Skorna ser sköna ut.
    kram EM