inspirationsyta älvsjömässan – by maliin stoor

Ett inspirerande och utmanande uppdrag kom till mig via Ann-Sofie Bergort och hennes Etendu– en inspirationsyta på Syfestivalmässan i Älsvsjö, Stockholm skulle fixas – så underbart! Att få skapa och kliva utanför boxen. Det fanns såklart en del att ta in, tänka och och ta hänsyn till men till stor del var det upp till mig att Qreera.

Jag skapar bäst när jag får ramar att hålla mig inom – saker som de önskar att jag använder eller visar – sen utveckla detta och göra det till det bästa för tillfället – grymt kul och givande!

Här var det två ytor som skulle göras – två inspirationsytor som skulle agera eye-catcher – indragare och skapa nyfikenhet. Ett lätt sätt att kunna ta kontakt med mässbesökaren, att sen kunna få in dem i själva montern.

Husqvarna hade en del material som jag gärna/skulle använda – sagt och gjort – fram med skissprogrammet och börja qreera – hur stora är ytorna, hur mycket rekvisita  finns, vad vill jag addera, vad håller budgeten för….?

Sen skissade jag upp mitt förslag och presenterade för uppdragsgivaren – de gillade det hela och så drog projektet igång!

syfestival_stockholm_alvsjo_maliin_Stoor_bygga_monter

syfestival_husqvarna_maliin_stoor_bygga_monter   leksak_malad_sprayad_docka_maliin_stoor_bygga_isnpirationsyta_massa

inspirationsyta_massa_alsvso_maliin_stoor_qreator

docka_skyltdocka_maliin_stoor_syfestival_alsvsjo_bygga_monter   trarullar_kabelvindor_tra_maliin_stoor_inspriation_massor

atervunnet_re-tank_maliin_stoor_syfestifal_alvsjo_bygga_monterPhoto by Maliin Stoor

Tänket är Re-tänk, återvinning, använda gamla kläder eller tyger och göra om – göra nytt.

Jag använde mig av kabelvindor som får representera trådrullar av stoor storlek, qreativa klänningar gjordes av hönsnät och i dessa draperade jag med tyger och silkespapper – och gamla dockor som sprayades i företaget färger.

Kläder från företaget användes för att visa hur mycket man kan göra med symaskinerna, att visa att man kan göra om, återvinna och tänka på miljön! Jag har försökt göra exponeringen med en tvist och med detaljer som gör att man hajar till, stannar upp och studerar – gärna ler – det gillar jag!

klanning_avhonsnat_maliin_stoor_inspirationsyta_massa_alvsjo

gamla_dockor_inspirationsyta_massa_alvsjo_maliin_stoor   hamparep_kabelvindor_maliin_stoor_inspirationsyta_alsvjo_maliin_stoor_massmonter

inspiration_honsnat_kjol_av_honsnat_maliin_stoor_krator_alsjo

sraya_skor_mala_om_skor_maliin_stoor_kreator_qreate_massmonter_alsjo_stockholm   honsnat_i_installation_maliin_stoor_kreator_massor_monter_alvsjo_stockholm

inspirationsyta_massa_alvsjo_massmonter_syfestival_stockholmRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  • Maliin

   Tack Jean!
   Jag hoppas den gjorde var den var tänkt till – kändes så – redan när vi byggde stannande många upp, pekade, pratade och log – härligt att se!

   =)