granitslingor = aldrig fel!

En tid har de stört mitt öga…

Ovanför diskbänken har ommålade arbetslampor – eller så kallade sladdlampor – suttit och nu räcker det! Jag kommer nog inte ha ljusslingan just här så länge till för jag har andra planer som smids men under tiden som dessa planer formas så låter jag favoriten leva här – ljusslingan från Granit – grymt snygg!

Här måste jag dock införskaffa en dimmer – det blir många watt då varje lampa är 25W detta gånger 10 st blir om man är hyffsad i matte en hel del watt.

ballingslovskok_granit_slinga_villa_stoor_15x15_kakel

granit_slinga_glob_i_koket_villa_stoor_maliin   granit_slinga_koket_villa_stoor_maliin

Photo by Maliin Stoor

Krokarna i taket fanns redan – så jag bröt strömmen i hela huset för att vara på den säkra sidan – sen skruvade jag helt enkelt ur kopplingen av arbetslamporna. Just nu och faktiskt lite trevligt så stoppar man helt enkelt in kontakten i eluttaget, alltså inte kopplat i taket! I framtiden kommer som sagt förmodligen andra lampor finnas här och då får vi se hur jag löser det…. då…

granit_slinga_maliin_stoor_villa_stoor_2

Kom ihåg tävlingen som jag har tillsammans med Carl Larssongården – kika här! Sprid gärna vidare på er egen blogg alternativt på era Facebooksidor! Kanske blir det fler vinnare…? Fredag är sista dag – 5/7 så kör nu!

Lycka till!

maliin_signatur

 

 

 

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment

  • EM

    Det där med ström det är inte att leka med. Den där ljusslingan är verkligen snygg. Men det snurrar bra på elmätaren när en sån är på…

    Vad blir det sen? Hängande lysrör? Eller riktade spottar? Spännande.
    Nu är det dags att dra på ridbrallorna för ännu en ridtur ner till havet… va bortskämd man blir. Behöver bara rida… inte mocka, betala, hämta hö, slita ont i kalla stall… om jag inte själv vill förstås.
    kram EM