förvaring is the s**t

Bra förvaring och ordning och reda är underbart!

Livet blir enklare att leva – man slipper irritation och dagarna flyter lättare, helt enkelt så rullar det på bättre, så är min erfarenhet av detta fenomen.

Både jag och Matts gillar ordning och reda  –  vilket gör vårt liv smidigare  –  jag menar att vi är likasinnade så vi slipper reta oss på varandra eller saker som ligger framme – för var sak har sin ställe – man vet var sakerna ska ligga och det finns en given plats – enkelt!

weannas_wearhouse_maliin_stoor

1_photo_maliin_stoor_   2_photo_by_maliin_stoor_lada Photo by Maliin Stoor

När vi byggde vårt Villa Stoor så tänkte vi mycket på förvaringen – den skulle verkligen prioriteras – så kika bara i köket så ser ni att förvaringen är A och O. Vårt dressingroom  är även ett resultat av tankar om bra förvaring, även i tvättstugan  så finns fin förvaring.

Just i tvättstugan har man ju mängder av olika behov av förvaring, allt från själva tvätten till tvättmedel och städartiklar, vi förvarar även våra mediciner, tabletter och plåster i tvättstugan. Just dessa har jag laddat i dessa fina lådor av zink som jag hittade hos Weranna´s Warehouse – smarta med sin griffelruta på framsidan där man lätt kan skriva vad som finns i inuti lådorna vilket förenklar livet lite till, man slipper leta helt enkelt leta…

Så ett tips – fixa bra förvaring – allt efter förmåga så klart –  så mår man bättre!

3_werannas_wearhouse_photo_by_maliin_stoorPhoto by Maliin StoorRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  • EM

    He he *skrattar igenkännande*
    här är en som har förvaringsnoja el nåt sånt. Äääälskar lådor, boxar, förvaring, små söta plastaskar, etiketter, fina pennor att skriva med… Går igång på kontorsavdelningen på varuhusen, och har tusentals anteckningsblock,,,
    Men gör detta mig en bättre ordningsmänniska? Nepp… då hjälper ett ganska välutvecklat fotografiskt minne gott,,,
    kram EM