färgkoordinerat

styling_foto_maliin_stoor_130505_2Photo by Maliin Stoor

Ja – kalla mig gärna skadad..

Vet inte om det är så eller kanske en gåva? Det slog mig mitt uppe i fix av tvätt att jag färgkoordinerar både här och där. Inte bara tvätten utan att man staplar in varorna i kylskåpet i raka rader – om man köpt flera av samma ska de stå lika med varumärket lika efter varandra – som i en liten butik. Lika är det med till exempel hushållspapperet som vi alltid  har några extra utav hemma – de står snyggt i skåpet, på rad och grupperade, hmmmm….

Över 20 år i branschen har väl satt sina spår och ”skador” – jag vill poängtera att jag inte tänker på det – jag gör bara.

Här ser ni hur som helst dagens tvätt av sängkläder, det bästa sättet – att hänga ute och få den underbara doften – doften som liknar ingen! OCH örngotten hänger i upprepning! Är man Visual Merchandiser så är man.

Jag är lite nyfiken – har ni tips på tvättmedel? Jag tänker på lite spännande och kanske lite mer exklusivt – som man kanske väljer att använda till exempel sängkläderna – vad använder du?

Kikade runt och hittade dessa – någon som testat?1_the-laundress-le-labo-exklusivt-parfymerat-tvattme-6771251_new2012-tvattmedel-bigDen övre bilden – The Laundress & Le Labo – kan du köpa här – den nedre bilden – Tangent Garment Care – finns härRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment

  • EM

    Yrkesskada? Mja, det är nog en personlighetsgrej, eller om man som jag är född i jungfruns tecken. Jag är nyans-nörd. Kan dissa nåt bara för att det är fel nyans… och jag tror att jag är ganska säker på just nyanser, för jag brukar kunna kika på nåt på ett ställe och så hitta nåt nånannanstans som går ihop. Köpte färg efter färgminne från tapet… den var perfekt.
    Det är nog också en slags skada…det också…
    tvättmedel? här körs bara parfymfritt o så trixar jag med sköljmedel istället… lavendel är favvo, trist vanligt men…
    kram EM