bygga igen…

Nej sätt inte kaffet i vrångstupen nu…

Men drömma kan man ju! Inte det att jag gett upp hoppet om att göra det igen – byggga allstå – men inte nu, så mycket vet jag!

Vår Villa Stoor är en Fiskarhedenvilla och vi är mer än nöjda – därför känner jag starkt för dem och vad de kan leverera, titta bara på dessa bilder och jag kan inte säga annat än Ooaaoo!!

 

TIND02_EXT_view02

TIND02_EXT_view03

Här har de gjort ett samarbete med riktiga arkitektproffs – TIND – en huskollektion av Claesson Koivisto Rune – kända från mer än bara arkitektvärden – de har designat en hel massa saker och fått fina utmärkelser – bla ELLE har gett dem pris mer än en gång.

Husens stil är ju så nice – avskalat, rakt och öppet – just som jag gillar.  Själva tanken är en tolkning av en nordisk folkhemsvilla – en modern sådan, eller hur…? Ni måste kika in på de andra modellerna, mums för ögat!

Mina tankar går till framtiden då Matts och jag sitter i vårt Villa Stoor och Andromeda och Kosminova lever sina liv utanför vårt – då kan man lätt tänka sig en mindre variant – men troligtvis vill jag trixa själv även den gången. Men fin inspiration det får man av dessa herrar!

TIND02_INT_view01

TIND02_INT_view02

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments

 • Sofia

  Åh, din webshop skulle alldeles säkert bli något utöver det vanliga! Heja, heja! Bättre att ha provat och misslyckats än att inte ha gjort det och ångra sig senare. Det är ungefär så jag har resonerat i alla fall.

  Ha en fin kväll!
  Kram

 • Maliin

  Tack Sofia!
  Planerna smids… tankar och drömmar
  =))

  Må fint!

  //Maliin

 • miaw

  Duktig trio de där!! Ja huset väcker verkligen habegär. Och absolut tänker man ibland på ännu ett byggprojekt…..bara det gått några år till så….hälsningar från Åland