tid för förändring – längtat

Ja ni som följer mig via andra sociala medier – som Instagram, Twitter och Facebook – har fått följa med på ett antal resor denna vår – ett väldigt farande och flängande på uppdrag.

Dessa uppdrag har jag varit mycket tacksam över men känt att qreativiteten hemma fått stryka på foten. Men nu är det dax! Nu finns energin igen – så härligt!

Det händer saker både här och där, ett utav dessa ytor är köket och bordet. Det har fått en ny kostym utan att förstöra den gamla, smart eller hur..? Bordet i sig är bra till formen och storleken men jag har länge funderat på själva ytan – nu har det landat och nu är det gjort. Ännu en gång är det bästa pappa som fixat – helt grymt – han är grym!

Bordskivan består nu utan OSB-skiva – som jag använt mig utan förr, kika här – denna är vitmålad på ena sidan och natur på andra vilket gör att jag lätt kan förändra ganska så ordentligt här hemma, hitta en annan känsla och uttryck. Just nu gäller den vita men den råa naturfärgade kommer få vara med och leka den med!

Gillar du det du ser..?

osb_bord_carl_malmsten_maliin_stoor_betong-Betonggolv_betongvagg_kopia

malad_osb-skiva_vit_maliin_stoor_bord_carl_malmsten   vitmalad_osb-skiva_bord

osb-skiva_som_bord_maliin_stoorPhoto by Maliin Stoor

För er som är lite extra observanta så anas en nyhet i Maliins Stoore – har inte hunnit uppdatera där ännu men den vita lampan på nedersta bilden kommer att dyka upp där inom en snar framtid – annat nytt har kommit in och mer kommer komma – har plåtat och kommer läggas upp när som helst – det som kommer är bland annat fina glasvaser och andra unika inredningsprylar från vår NY-trippRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

 • EM

  En av sidoeffekterna av att resa bort, är att man blir väldigt kreativ hemma… dvs man vill ju ändra hemma men kan inte för att man är borta… Så när man kommer hem igen så är det fullt ös och förhoppningsvis funkar det som man tänkt ut när man varit borta… ja du fattar vad jag menar, va? Pladdrig som vanligt..hihi.
  Ska bli spännande att se vad du hittat över there,,,
  Snyggt bord, älskar ”patinan” den är verkligen läcker. Men första bilden laddar inte. Fel på min Safari lr?
  kram EM

  • Maliin

   Tack EM!
   Fixade bilden – hade sparat den med ett Ä vilket gör att just Safari får hybris =)

   Bilder på nyheterna kommer så fort jag hinner – så otålig – får skynda långsamt!

   Må gott!

   //Maliin