utsmyckning i Borlänge Centrum

Att arbeta utomhus är både roligt och utmanande!

Det finns så mycket plats och luft att ”ta hand om” – det gör att man måste tänka till extra. När man jobbar inomhus har man ett slut att ta ställning till, alltså väggar, tak och golv – då har man en typ av begränsning, detta är annorlunda utomhus!

Här är uppdraget att få lite mer liv och rörelse i Borlänge Centrum.


Jag använde mig utav paraplyer i 4 höstiga färger. Hål borrades i toppen av paraplyet och en nyckelring sattes i . Jag använde mig utav havsfiskelina för att hänga upp dessa paraplyer i de befintliga vajrarna som sitter mellan huskropparna i stadskärnan.

En saxlift behövdes till detta då dessa vajrar sitter högt upp, det kräver ett saxliftskort vilket jag har – underlättar uppdraget att jag kan sköta helheten.

Gatan som paraplyerna monterades på är ganska trång på ena sidan där det står parkbänkar och blomsterpelare –  så det krävde en del trixande med saxliften men allt fick finfint!

Ett roligt och givande uppdrag som jag tackar Borlänge Kommun och Näringslivskontoret för uppdraget!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...