styling och foto för Plaza Kök & Bad – färgtrend 2019

Här kommer färgtrender för 2019

Mitt uppdrag för Plaza Kök & Bad innefattar allt från spaning till research till att söka och hitta rätt – i detta fallet kulörtrend 2019 – till att styla och plåta bilden – samt efter arbete med att redigera bilden och se till att all info om produkterna och i detta fallet nyanserna finns med i infon som jag skickar vidare till redaktionen

Ett roligt uppdrag!

Först visar jag bilderna som jag skickade dem till tidningen – under dessa ligger själva sidorna som finns i Plaza!

Här följer sidorna  från Plaza Kök & Bad – med info och text – sådant måste jag tänka in i kompositionen av bilden – att det ska finnas ytor för text och info samt numrering av produkter

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...