shop-in-shop – planogram

En rolig och återkommande kund är Citronelles Agenturer – Katarina och jag har ett fint samarbete och jag känner glädje i hennes företag och produkter!

Kika in på hennes sida – så många fina saker! Det är med andra ord en fröjd att få jobba med dessa – i olika sammanhang – jag har gjort flertalet montrar åt henne på Formex, stylat bilder för hemsida, instagram och annan marknadsföring.Ett annat roligt uppdrag är att skapa planogram för produkterna i butik. Citronelle finns bland annat på Åhléns City och Åhlens – som shop-in-shop.

Vid ett flertal tillfällen har jag exponerat om i hyllorna – efter det har jag skapat planogram som skickas ut till övriga Åhl´éns.

Ett kreativt, lösningsorienterat och roligt uppdrag – skapa sälj!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...