rosalördag

En period full av uppdrag gör att jag inte hunnit prioritera inlägg här – men som ni säkert vet så visar jag vad jag gör och var jag är i andra medier – Instagram till exempel – så för er som vill se mer om mina dagar följ mig där. Här kommer jag även jobba med produkter, nyheter och erbjudanden från den kommande shoppen – så det kan vara bra att följa mig så ni inte missar något där!

Igår var dagen ROSA – aktiviteter på stan med insamling och aktivieter kring detta. En lyckad dag både event och utsmyckningsmässigt!

rosabandet_borlangecentrum_maliin_stoor

rosa_bandet_borlangecentrum_maliin_stoor_2

Del av mitt uppdrag var att samla in pengar till cancerfonden – det gjordes på många sätt – bland annat så fick man göra sitt avtryck med sin tumme, skriva sitt namn och lägga valfritt bidrag i bössan alterntivt skicka sms till BESEGRA 7327 till nummer 72 988 och då bidrar man autmatiskt med 50:- – här kommer det synas att Borlänge Centrum har samlat in X-antal kronor under denna aktivetet.

Mitt ansvar var även utsmyckning av centrum samt Bragegallerian – här använde jag mig av många många ballonger av två olka nyanser rosa samt band som vi hängde i lampor utomhus  – effekten blev bra och många blev påminda om att vi körde Rosalördag  – det är dock inte lika lätt att få det snyggt på bild, jag hoppas ni ser lite hur det såg ut.

 rosabandet_skyltfonster

Rosa skyltfönster i gallerian – ett utav tre. Detta har till stor del min duktiga assistent Susanne Eriksson gjort – bra där Sussi!!

rosabandet_utsmyckning_maliin_stoor

rosabnadet_ungcancer_fackeltag_hedra

 

Även UngCancer kom till Borlänge och hade ett fackeltåg – mycket för att hedra Borlänges Kristian Gidlund.

2013-10-25 16.57.29Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...