preview – styling mat

Ni får lite förhandsvisning här…

På torsdag kommer själv tidningen ut – Borlänge Centrumtidning –  en tidning som har god räckvidd och syns under lång tid då den både distribueras med DalaDemokraten och ligger kvar i butiker och ställ under några veckor.

Denna gång har tidningen tema Mat – detta gör att mitt uppdrag styrs åt det håll temat är – med andra ord Matstyling denna gång. Förra året gjorde jag en annan variant som du kan kika på här. Detta år var det dax att göra nytt.

Det är inte helt lätt med mat på foto. Att maten känns fräsch och attraktiv är inte lätt. Maten håller sig inte varm eller vacker länge – en utmaning med andra ord.

En annan utmaning är att visa många olika restauranger och kaféer samtidigt, för att förstärka och hjälpa maten har jag lånat in rekvisita från butiker i Borlänge Centrum såsom porslin, glas, och skålar – detta denna gång från Önskehuset och Lokal 32 – två fina butiker i city. Tack också till Lilla Parken för lån av lokal att fota i – tacksam!

maliin_stoor_mat_borlange_centrumtidning_min

Photo by Maliin Stoor acc by Jeanette Back

Här ovan ser ni originalet – sen ska det in avsändare och budskap mm från tidningen – så den blir inte helt lika i tryckt upplaga – nedan ser ni varianten som kommer torsdag!

12_Maliin Stoor_min

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...