plain bed & wall

styling_photo_maliin_stoor_dressingroomPhoto by Maliin Stoor

Sträckta lakan som i lumpen…

Nu har jag hamnat ännu mer i skala av syndromet – ni som sett vårt hem tidigare kanske ser förändringarna. För er som inte är lika bekanta med vårt hus så kan jag berätta att väggen tidigare såg ut såhär – även själva sängen är mer avskalad och det ser ut så här hemma nu – inte bara för fotograferingen som jag och Magdalena Björnsdotter gjorde utan jag rensar undan varje morgon – istället för att bädda så åker täcken och kuddar in i ett skåp som numer är avsedd för att förvara dessa dagtid. Inget mer besvär än att bädda! Sen åker de ut ur skåpet och fluffas upp till natten.

Skönt – slätt och avskalat – I like!

Ni ser lite utav min garderob längre in i bilden – vårt dressingroom sitter ihop med sov och badrum – öppet och vuxet. Kläderna som ni skymtar har den inte allt för förvånande färgen svart – de dagar jag inte har svart på mig är räknade – kanske att jag kan tänka mig att addera något grått eller möjligen vitt i form av en vitskjorta – annars Black! Själva systemet som kläderna hänger på är från IKEA men finns inte längre till försäljning tyvärr.

styling_photo_maliin_stoor_bed

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...