nytt butikskoncept – uppdrag butikslayout

Att hitta det optimala kundvarvet – flödet – blickfång – säljytor – provrum och kassaplats. Inte alltid helt lätt. Många som startar upp en verksamhet i form av en butik har noga koll på leverantörer, varumärken, vilken lokal och var den ligger samt såklart målgrupp – men sen  vill man självklart att produkterna ska komma till sin rätt i butiken, optimera försäljning och exponering  – där kanske man inte känner sig lika bekväm i besluten eller kunskapen

Här kan jag bidra med en hel del – allt från att hitta det mest effektiva kundvarvet, hitta inredningar och inredningsdetaljer – den viktiga belysningen  ritas och planeras  in . Om man så önskar hjälper jag  till med inköpen av inredningen och allt annat som ska in i lokalen, jag kan även bygga upp och färdigställa det kunden önskar att jag tar. Sen har vi själva Visual Merchandiser delen med att få in produkterna och skylta skyltfönster – även här kan Qreate genomföra dessa delar!

I mitt nätverk finns allt från målare, snickare, elektriker, sömmerskor och andra hantverkare som kan behövas i färdigställandet av lokalen – alltså – jag kan göra en helhetslösning om kunden så önskar. Inte allt för sällan vill kunden själv ta delar av den processen vilket jag också tycker är givande – att man jobbar mot det bästa målet – tillsammans!

Nyligen fick jag i uppdrag att planera och rita upp en ny butik, en butik och ett butikskoncept som inte ännu finns!

Här ser ni delar av resultatet av mitt förlag till kunden – till dessa SketchUp ritningar kommer även en detaljerad moodboard med bilder och material- och produktval som ska ingå i butiken, allt från nyanser på väggar, material på golv och vilken inredning som jag rekommenderar – så viktigt att man tänker på vilken är produkten som ska säljas här och vilken är kunden – vilken känsla vill vi förmedla och vilken prisnivå vill vi förmedla i lokalen och inredningen…?

 

maliin_stoor_qreate_ 2017-01-20 kl. 07.54.56

 

 


 

 

maliin_stoor_qreate_ 2017-01-20 kl. 07.55.14

 

 


 

 

maliin_stoor_qreate_ 2017-02-15 kl. 13.48.12

 

 

 


 

maliin_stoor_qreate_ 2017-02-15 kl. 13.53.49

 

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...