maliins stoore öppnar

Maliin_stoore_svart_cirkel

Nu är det nära!

På söndag öppnar jag i fysisk form – webben förhoppningsvis nästa vecka – så spännande!

Tanken är att shoppen kommer leva – utvecklas – förnyas och förändras allt eftersom jag hittar saker som jag vill ha med i shoppen – eller som pappar och jag utvecklar och får till nya produkter.

Produkterna är unika vilket är själva grejen för mig – i shoppen kommer det inte finnas saker från de större leverantörerna utan jag har hittat egna fina saker som jag gillar.

415_416_423_402Photo by Maliin Stoor

Här ser ni några utav produkterna – ljusstakar med valfri ljushållare, antingen järn eller koppar. Själva ljushållaren finns i rund svarvad eller i fyrkantig – med fyra ljus är den perfekt som adventsljusstake. Ljusstaken är vändbar – på undersidan har du ett stort värmeljus – trevligt med variation. Trähuset ser du mer av lite längre ner i inlägget.

Lådan kan ni få i eget önskat mått, allt efter era behov och önskemål.

428_423_435Photo by Maliin Stoor

Äppelträds stammarna kan man ha till olika saker,  saltkar,  ljushållare eller mindre kruka, eller  varför inte ha ringar och smycken i….? Flaskans form gillar jag skarpt – svart skruvkork medföljer.

Skärbrädorna är alla unika och beror på hur själva ämnet ser ut – härligt med unika saker som ingen annan har, även tallrikarna kommer vara unika eftersom jag gör mönstret själv.

422_house_maliins_stoorePhoto by Maliin Stoor

Vill du ha funkis variant på ditt wood house – låt mig veta och det tillverkas till dig! Svart eller trävitt, koppar eller järns skorsten – valet är ditt!

Om du är i Dalarna, Borlänge på söndag så hälsar jag dig varmt välkommen – öppet 12-17 på Heduddsvägen 38

Skärmavbild 2013-11-16 kl. 07.32.23

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...