julstyling BCT by maliin stoor

Senaste numret av Borlänge Centrumtidning riktar sig såklart mot julen och julklappstips – jag har min sida som jag förvaltar över ganska fritt – följer satt tema och färgsättning för numret. I övrigt så tolkar jag temat efter egen förmåga och för att få in så många av Borlänge Centrums företag – denna gång focuserade jag metaller, mestadels gula metaller såsom koppar, brons och guldskimrande produkter.

Min LIA-elev Sofia fick denna gång även ställa upp som handmodell. Kul att ta in lite annat än bra produkter.

Första bilden är den som jag skickar till tidningen för att fixas in i layouten, jag tänker alltid in en yta för alla butiker och priser ska få plats – denna gång tejpade jag upp ett guldfärgat ark på väggen – där sattes sedan info in, det kan ni se på nästa bild

styling_maliin_stoor_guld_brons_koppar_advent_borlange_2015Produktval, styling och foto – Maliin Stoor

maliin_stoor_stylist_borlange_metaller_koppar_guld_brons_2015_advent

Här ser ni även hur sidan ser ut med priser och budskap samt lite extra runt om bilder för att få känslan genom hela tidningen att hänga ihop.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...