julen i kupolen

Ett otroligt roligt, utmanade, till viss del svårt – MEN ett fantastiskt uppdrag!

Att få skapa Jul i Kupolen Köpcentrum.Tanken är sagovärld mer än Jul – en yta som kan leva lite längre. Vinter är ju en längre period än just julen.

Kupolen Centrumledare gav mig uppdraget och jag startade processen. Göra skisser – hitta produkter och material. Hur mycket krävs i antal och hur många ytor ska vi arbeta på?Frågeställning som studsade tillbaka till centrumledningen – vi har ett fint samarbete och för mig är det viktiga att kunden blir nöjd och att jag kommer så nära deras vision som det går!Det är en lång process och tiden blir nästan alltid knapp – det är långa leveranstider så snart man satt vad som ska beställas så lägger jag order. I detta fallet så var det stora volymer och det ställer till det gällande att man måste kunna ta emot stora saker och stora volymer.Jag fick tillgång till en lokal i Kupolen Köpcentrum där jag landade med alla leveranser. Här kunde jag sedan pricka av packa upp allting.

Det man inte tänker på är hur mycket tid som krävs före själva upp byggnationen – allt ska packas upp, monteras ihop, fixas till och sorteras för de olika ytorna som ska byggas upp. Mattorna som ligger under alla ytor måttbeställer jag från en lokal leverantör – alltid så härligt att samarbeta med lokala aktörer – Matts Mattor är så duktiga och har ett fint sortiment, jag kan varmt rekommendera dem!


Här nedan följer några klipp från uppbyggnationen av julen i Kupolen Borlänge – allt från att ta in de stora djuren till när dessa placerades på sina ytor..

Men även takdekorationer som förbereddes och sattes upp i taket.Jag är stolt och glad för detta uppdrag!


Håller tummarna för fler uppdrag åt Kupolen Köpcentrum i Borlänge
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...