Intervju i en podd

Något helt nytt för mig – podcast – däremot riktigt roligt

Jons – Dalfolk –  inledande text;

Maliin började som dekoratör på H&M 1990. Sedan dess har både yrkesrollen och Maliin utvecklats. Nu är hon ”Visual Merchandiser” och dessutom både inredare och stylist i sitt eget företag Qreate by Maliin Stoor. Bland uppdragen kan man notera att hon varje vår och höst gör en turné i Norge för att inreda Harley Davidsons nio butiker där.

Att man lägger märke till Maliin är det ingen tvekan om. Alltid klädd i svart och hemmet i Pusselbo är inrett i ”rå” stil med mycket naken betong och en fondvägg av plåt som fått sin patina av att den suttit på en lada som brunnit.

Det är ombytta roller i familjen Stoor. Det är mamma Matts och pappa Maliin, säger hon med ett skratt. Matts, som är sjuksköterska, tillbringar mest tid med döttrarna Andromeda och Kosminova.

Maliin utstrålar energi och träning är en viktig del av hennes liv. Hon brukar gå upp klockan fem och träna så att hon är klar lagom till resten av familjen ska vakna. Dessutom är hon ledare för ett par olika träningspass på Må bättre i Borlänge.

Med jämna mellanrum vill Maliin ”starta om” med ett nytt hus att planera och inreda, och just nu säljer familjen sitt spektakulära hus vid älven för ett nytt hemligt objekt.

 

————————————————————————————————————————————-

Lyssna gärna!

maliins_stoore__shop_pussel

maliins_stoore_butik_shop_pusselbo

maliin_stoor_maliins_stoore_shopp_webb_inredning_interior_

maliins_stoore_unik_shop_pusselbo-koppar-kakel_trljus

maliin_stoor_jarn_spill_patina_rost

Bilder från Intervjutillfället – i Maliins Stoore –Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...