inredare och stylist när Dalarna Science Park bytte namn

Dalarna Science Park hade invigning vid sitt namnbyte – här fick jag ett uppdraget att ordna en röd tråd. Jag jobbar självklart med loggan som är en hexagon – den formen jobbar jag vidare med.

Jag hittade jättefina klinkeplattor i hexagonform, även en mässingshexagon hittade jag, den kommer från Åhlens och är egentligen ett bokstöd, här blir den fin med sin höjd och sin lilla skärm. På bokstödet ställde jag salt och peppar samt en glasvas med lite grönt i samt en ljuslykta i mässing och glas med ljus i som är tids/ljusstyrda – en utsmyckning och dekoration som håller länge, så länge loggan för Dalarna Science Park består (kika in här för att se loggan)

 

Vid samma tillfälle fick jag även se över några andra ytor hos Dalarna Science Park – här ett första intryck och en yta att hänga av sig ytterplagg och invänta sitt besök. Väggarna har kork och tyvärr är inte lamporna inkopplade än. Stolarna är från MIO och jag gillar dem skarpt! Även speglarna är från MIO. Den håliga plåtlådan kommer i från Hippo and the Bird

 

Photo by Maliins IphoneRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...