fotostyling i Liljekvistskaparken – tema fritid

Jag gjorde ännu en fotostyling för Borlänge Centrumtidning – denna gång med temat fritid.

Ganska så brett ämne, vad är fritid? Helt olika för olika personer – jag gick på två färgställningar, rosa-lila-orange och blå-turkos-grönt. Inom dessa färgställningar så hämtade jag produkter från Borlänge Centrums butiker – min tolkning av fritid i färgkombinationer. Någonstans måste jag hitta någon röd tråd i detta fallet färgerna – annars skulle det bli otroligt oroligt och spretigt.

Här är mina originalbilder…

maliin_stoor_rosa_lila_orange_skugga_1

 

 

maliin_stoor_turkos_gron_bla_skugga_2

Photo by Maliin Stoor

 

Vi fotade utomhus i Liljekvistsskaparken i Borlänge Centrum – jag gillar att använda ytor i centrum eftersom tidnignen heter Borlänge Centrumtidning. Fritid förknippar jag ofta med utelilv – därför kändes parken ännu mer rätt – dessutom så påminner man Borlängeborna på vår fina oas mitt i centrum – vårt Central Park.

BIlderna blev fotade i två versioner – en skuggig och solig – själv gillar jag inte att fota i direkt sol då det ger massor av skuggor samt skarpt eller vasst ljus. Jag gillade dock lite idén med att solen då vi går mot soligare tider – förhoppningvis – och fritid är ju gärna tillbringad i solen…. Men de skuggiga bilderna valdes ändå i slutet vilket jag gillade och föredrog

Här ser du själva uppslaget i tidningen…

 maliin_stoor_fotostyling_borlange_centrum_tiddningRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...