det ultimata fredagsmys hänget…?!

soffa_styling_by_qreate_by_maliin_stoorPhoto by Maliin Stoor

 

Kanske inte det smartaste färgvalet på en soffa…?

Men det finurliga är att överdraget är tvättbart – det är en förutsättning! Det nya överdraget kommer från Bemz – detta fantastiskt smarta företag – här finns oändligt med varianter att välja mellan. Inte att man blir lite sugen på att ha fler varianter – en grå skulle inte vara fel – kanske blir en sådan i framtiden! Soffan heter Söderhamn och är en IKEA soffa – gillar de höga smala fötterna -känns luftigt och minimalistisk – vilket är min passion! Vill du se mer från detta rum – kika in här…

För att få det vita att vara vitt längre så myser vi upp i plädar vilket höjer mysfaktorn ännu mer – härligt! Under dagtid ligger filtar och plädar i hyllan – lätt att plocka åt sig en – enkelt att förvara när de inte används.

Fredagsmyset närmar sig och snart kryper vi upp i soffan med lite gott – kika in på Instagram och följ mig så ser ni mer om vår kväll – ja mer om mina dagar och mitt Qreate liv för jag säger som Deeped – att ha sitt intresse som levebröd är som att ha livstid – aldrig ledig MEN alltid qreativt och roligt!

styling_sofa_qreate_by_maliin_stoor

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...