barnevent i en galleria

Jag har uppdrag för en liten galleria här i Borlänge – mitt uppdrag heter ”Galleriasamordnare” – det innebär en hel del olika saker vilket jag gillar – det får gärna vara variation på uppdrag – ja variation livet i stoort.

styling_kopcentrum_maliin_stoor_ljus

styling_event_maliin_stoor   event_kopcentrum_maliin_stoor

event_material_kopcentrum_maliin_stoor   event_styling_maliin_stoor

Photo by Maliin Stoor

Just denna period så gäller ett event med titeln ”Barnkalas” – jag antar att ni sett detta på bilderna ovan..?! Eventet består av aktiviteter och happenings kring barn, allt från Ansiktsmålning till Fiskdam och uppträdanden.

Min roll i det hela är just samordnare, det innebär att jag har kontakt med tidningar och annan media för att få ut eventet – men även att samordna själva kontakten med de som ska genomföra till exempel uppträdanden.

Jag ska se till att ett körschema finns och att alla butikerna i gallerian är välinformerade och deltagande på det sätt som de förmår, allt efter sortimenten i de olika butikerna. Men jag ser  även till och gör utsmyckning och skyltning av lokalerna och gallerians skyltskåp, med andra ord Visual Merchandising

Idag har jag byggt upp podie med bord och stolar samt orden ”barnkalas” och busat till med kritor och bokstäver. Detta uppdrag ger mig mycket energi  – jag har hyffsat fria händer och butikerna i gallerian är öppna för nya saker och låter mig testa och utmana både dem och vilka event jag gör.

Samarbetet i gallerian och med butikerna är det viktigaste jag har – butikerna är duktiga på att komma med bra idéer och försöker följa kampanjer och event in i sina egna verksamheter – ett trevligt, utmanande och qreativt uppdrag helt enkelt!

barn_event_galleria_maliin_stoor

event_kampanj_kopcentrum_maliin_stoor  barnkalas_event_galleria_kopcentrum_maliin_stoor

Photo by Maliin Stoor

Imorgon väntar ett nytt uppdrag – ett mycket trevligt sådant! Magdalena Björnsdotter och jag ska ta oss ann en vindsvåning – fotostyling med andra ord. Även här finns utmaningar, till exempel så nämnde jag vindsvåning och dessa brukar som ordet berättar ligga högt upp i huset, som saknar hiss…

Imorn kör vi power qreativitet!

Återkommer så klart!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...