frukostmöte

hel

glob  tak

mat  kurbits

mussli

Photo by Maliin Stoor

 

Varför inte kombinera dessa…

Man måste äta – framför att är frukost viktig – sen är har vi det här med möten som även de är viktiga och nödvändiga, varför inte kombinera dessa?

Ingen direkt nyhet men ett mycket trevligt sätt att ses, dessutom effektivt!Idag körde vi frukosten på MathörnanGalaxen – fint ställe att avnjuta god och vällagad ekologis frukost. Inslagen i Mathörnan är av Dalastil, Leksandsstolar och nitkurbits, koppärkärl och fina detlajer – en trevlig färg och ljussättning – de har lyckats riktigt bra!

Jag jobbar som galleria samordnare för Bragegallerian i Borlänge – en liten gallerian med 11 butker. Där är min roll att samordna annonser, aktiviteter, event och även genomföra utsmyckningar och skyltningar – ett roligt och kreativt uppdrag.

I Borlänge finns även en Centrumförening som även de jobbar med olika aktiviteter och events – här försöker vi cynka oss. Göra gemensamma happenings i stadskärnan – jag ansvarar då för Bragegalleiran.

En hel del planering måste ske och idag gjorde vi en gorvskiss på kommande halvår. Inför varje event ses vi igen och stämmer av ”vem som gör vad”. Gunilla Gartzy är marknads och eventsansvarig för Borlänge Centrumförening – med andra ord är det hon och jag som planerar och genomför de flesta eventen i staden.

Vi har ett otroligt fint och bra samarbete – Tack Gunilla för idag – du är en klippa!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

 • Gunilla Gartzy

  Åh, TACK va rar du är Bästa Maliin. Ja, vi har ett gott samarbete och vi hittar alltid nya saker att utveckla. Jag är tacksam att vi får möjligheten att göra så mycket tillsammans. Du är också en klippa! Och vilka fina foton du tog, du har en fantastisk förmåga att skapa vackra saker!
  kraaam

 • EM

  Så läckert ställe. Jag är säker på att allt smakade underbart…
  Vilket intressant arbete du har!
  kram EM