jobbar vidare – mot webbshop

Vilken sommar!

Kan man annat än njuta – jag försöker ta vara på all tid som går men idag är jag åter i Qreate och roddar, planerar, letar och strukturerar kring min kommande vision – webbshopen.

Är verkligen i startgroparna och inte annat – långt kvar men jag jobbar vidare – nyfiket!

Planen är att sälja egna designade saker som finns i eller har funnits i våra hem – även på beställning från er med mått och speciella önskemål – men shopen kommer även innehålla saker jag gillar och själv skulle vilja ha – här är det mina resor och mässbesök runt om som ger mig kontakter och inspiration. Nu närmast åker jag till Maison Objet i Paris – ja Formex ligger före det i tiden men inte i prio – Paris ligger såklart före där!

ljus_doft_black_white_maliin_stoor

doftljus_black_white_maliin_stoor

lada_black_white_ljus_maliin_stoorPhoto by Maliin Stoor

Doftljus är något som ligger mig varmt om hjärtat och som jag gärna investerar i – även doftljus ska finnas i webbshoppen är planen  – jag har några leverantörer som jag skall kontakta – kul med unika och annorlunda produkter! Som vanligt vad det gäller mig – unikt och inte som alla andra – det gillas!

Jag har också hittat en grym leverantör på kläder – det fullkomligen står Maliin på plaggen!

Detta doftljus köpte jag senast jag var in på Norrgården i Falun – där jag även köpte min Q:ring – kika här om du missade den!

Vad önskar du för övrigt i shoppen – kom med ditt önskemål och förslag!

ljus_black_white_maliin_Stoor

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments