q – susanne tolfesbo

Visst är det coolt med grafiska saker…?

Allt från mönster till i detta exempel bokstäver. Ni vet ju ”min bokstav” antar jag – för er som inte listat ut det så är det bokstaven Q.

Q som i Qreativ, Qvinna och då såklart i Qreate by Maliin Stoor. Jag gillar formen och att den har den där lilla knorren, det är just det jag ofta har i mina Qreationer – vill att det ska kännas och synas att det är ”jag” om ni förstår vad jag menar..?!

En annan qvinna med qreativitet är Susanne Tolfesbo – hon har många strängar på sin lyra och jag ber er att kika in på hennes fina hemsida – Tolfesbo. Hur som helst så har jag nu äntligen beställt en ring av henne, jag har bara inte fått till det, tanken tänkt många gånger – nu äntligen skridit till verket!

Ringen är gjord av bokstäver från gamla skrivmaskiner, ni vet sådan som man verkligen, jag menar verkligen måste slå ner tangenterna, inte som idag där man lätt nuddar och vips har man en symbol. Susanne fixar till den och sätter på en silver ring som är justerbar och vips har man en unik ring!

Visst är den grym!

susanne_tolfesbo_maliin_stoor_Q-ring

papperskasse_maliin-stoor   fint_i_papperspase_maliin_stoor

fint_paket_susanne_tolftesbo_ring_maliin_stoor_Q   susanne_tolfesbo_ring_maliin_stoor_svartvit_silkespapper_fint_paket

suanne_toftesbo_ring_med gamla_tangenter_skrivmaskin_maliin_stoorPhoto by Maliin Stoor

Jag har lite småplaner på att starta en webbshop – där skulle jag i sådana fall sälja egendesignade och egenproducerade saker men även saker som jag gillar och udda leverantörer som jag hittar där jag springer på dem – tänker mig ett showroom/butik här i Villa Stoor, vad tror ni om det?

Då skulle jag önska mig att få sälja Tolfesbo saker!

Susanne gör ringarna på beställning och jag har beställt min på det magiska stället Norrgården – dit måste ni bege er om ni är i Dalarna, Falun, Gruvområdet – mums för ögat och själen! Kika på deras hemsida/blogg!

susanne_tolfesbo_ring_med_skrivmaskin_maliin_stoor

Photo by Maliin Stoor

 

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments