today by maliin stoor

  

  

Photo: Qreate by Maliin Stoor

Ingen färg än…

Varken i kläder, eller kropp! Otroligt genomskinlig – hoppas på fina dagar, lite sol på kroppen och raskt så känner man sig mer på G.

Fast jag är på G ändå – mycket på agendan – idag blir det ett och annat inköp och förberedande inför kommande Barnkalas i Bragegallerian, en aktiviet som är återkommande år från år – focus barn och barnfamiljer.

I gallerian kommer det att ordnas, fiskdam, pyssel för barnen, ansiktsmålning, ballonger och uppträdanden – allt detta roddar jag i – kul och utmannade!

Idag ska jag även checka av ett blivande showroom för CCS här i Borlänge – snickare och elektriker skall få lite direktiv. Igår var jag till plåtverkstan och beställde råa plåtar till egentillverkade hyllor – bilder kommer!

Avstämning angående stippning av min bil – Qreate ska synas även på vägen!

Assymetrisk topp Monki, haremshorts shoppade i London på inspirationsresa, frans örhänge Glitter, lack skärp H&M och skor även dessa från Monki

Njut av vårens sol och värme – nu drar jag iväg mot uppdragen!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments