skärmväggar

img_8058

.

Vår tomt är ca 50 meter bred, därmed så många meter ut mot vår byväg. Det som är mycket skönt är att vägen är slut 100 meter bort och är därmed en återvändsgränd, innebär lite trafik – skönt!

Ut emot vägen har vi satt upp 6 st skärmväggar, eller plank, eller vad man vill kalla dem. Väggarna mäter 2 gånger 3 meter och är av samma panel som vårt hus med skillnaden att den är ospåntad och spikat glest, med andra ord inte helt täckande utan snyggt genomsläppliga i sitt utseende.

På väggen till vänster kommer siffrorna tre – tio – åtta att stå, så snart min pappa gjort dem det vill säga…

Väggarna skapar ett slut och känns snygga som inramning av tomt och hus. Den skärmen som är i mitten kommer utvecklas inom kort, beskriver det som konst, återkommer så snart det är klart.

Vårt sophus har pappa gjort, även det med samma panel och tanke som övriga byggnader på tomten – skönt att slippa se de fula tunnorna!

.

img_8060Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments

 • Ann-Sofie

  Superfint. Vi har precis beställt liknande till vår framsida som ska stå ovanpå muren och vi ska ta bort den röriga insyn som har varit tidigare. Kör på för fullt nu. Härligt härligt.

 • Nettan

  vilken duktig pappa du har tänkt om man hade en sådan händig och hjälpsam. Jätte fint med staketen att de är i sektioner gör det väldigt snyggt.

  I vår trädgård på framsidan ska jag försöka få in en stor graffiti målning med lite rostiga armeringsjärn som ram. sen blir det också lite staket och en pergola., är sugen på lite skrotkonst också. <vi får se vad det blir till nästa sommar.

  Ha en skön vecka!

  Nettan