sj, sj gamle vän

Ibland så ser man saker från ett annat perspektiv eller i detta fall ett nytt ändamål. Vi har en liten härlig oas på gården där morgonsolen ligger på skönt – där brukar helgfrukostarna avnjutas.

Vid denna plats så har jag målat pallar svarta och  staplat ett gäng på varandra – till ett bord.

Jag kände att bordet var väl högt och hade samtidigt ett behov att ett bord vid de snygga IKEA PS Vågö stolarna – sagt och gjort – jag bar runt sj pallen och skruvade på stora industrihjul och vipps så hade vi ett nytt bord.

Inte första gången jag använder mig av sj pallar…. I Like!

På bordet står två snygga runda lätt rökfärgade glasföremål, man kan plantera i dem eller ha ljus eller stenar – variationen är oändlig. Trevligt att bryta av allt kantigt mot runt. De är införskaffade på MIO för några år sedan.

Här sitter Matts och jag gärna på kvällarna och njuter av utsikten över Dalälven , än så har filtar behövts för att hålla värmen men längre fram hoppas jag att vi kan sitta och njuta av ljumma sommarkvällar!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments