sen en tur till IKEA

 

IKEA Västerås öppnade sitt nya varuhus igår – ett mycket fint hus med många många fina inspirerande ytor och miljöer, dessutom mycket stort – imponerade!

Det första man möttes av var denna vita levande miljö med två tjejer i – så härligt och rätt i tiden – att exponeringar i butik och skyltfönster har liv och rörelse i form av människor.

Den här typen av levande ytor såg jag i många exponeringar och skyltfönster även i NY, så heja IKEA!!

Idag har jag lagt två inlägg från min Iphone – därav lite halvbra bilder men jag tycker det är roligt att kunna uppdatera ASAP och därmed i realtid, jag undrar vad ni tycker om det? Kanske något jag ska göra lite oftare – visa mina olika uppdrag mer direkt – nästan Live… Vad tycker du?

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments