rost I like

   

   

   

Photo: Qreate by Maliin Stoor

Hittat ännu mer rostigt…

När vi hämta plåten till väggen i vardagrsrummet så låg den bara där – denna otroligt snygga, unika plåtlåda. Fråga mig inte vad den varit till eller vad den varit med om, förmodligen samma brand som väggplåtarna.

Lådan har någon form av lack som fått sig en och annan törn, patinan är total.

Vacker är ordet – lycklig är jag över detta fynd!

Vackra saker på ännu vackrare plåt…Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments

 • Kristina - ingen vanlig dag

  Herrejösses så snyggt detta var! Plåtbrickan är underbar – men i kombination med det rummet och vita bordet och stolarna är det bara helt perfekt. Varje gång jag ser udda stolar så där blir jag så sugen på det.

  Ha en bra lördag!
  /Kristina

 • EM

  Åh, vilken härlig bricka. Vilken färg och vilken patina. Det gäller att hålla ögonen öppna, för man kan hitta skatter precis över allt…
  kram EM

 • kajsa

  Håller med dig om rost, ur läckert. Hamnade på din sida då jag googlade på plåtbord och såg till min glädje att du hade låtit ditt rosta! Jag som var så nära på att lacka mitt tackar för bilden! Jätte intressant blogg.

 • Maliin

  Tack Kajsa!
  Kul att du hittade bloggen – vad det gäller rost är jag helt såld och kär
  Patina I LIKE!
  =)

  Välkommen åter!

  //Maliin

 • Maria

  Hej, jag måste bara fråga. Vart kan man få tag i sådana plåtar? Jag är ute efter rostig plåt till min köksö.

  • Maliin

   Hej Maria!
   Jag kan inte riktigt hjälpa dig är jag ledsen att säga – det är i mitt fall så att jag ”sprang på den” när jag var och hämtade plåt till vår vägg i vardagsrummet – då låg den bara där – mitt på skroten – inget som jag var ute efter men självklart tog direkt när jag såg den… så på med spanar blicken och ut på skrotar eller andra ställen med gammalt bråte!

   Lycka till och tack för du hittade mig!

   Allt gott!!

   //Maliin