rosa

Förra året i den här tiden så gjorde jag en stor kampanjuppföljning i Kupolen Borlänge, Rosabandet. Ett mycket givande och roligt uppdrag. Här kan du se fler bilder

img_0012

img_0015

Varje år så sammarbetar ett antal företag med RosaBandet. Speciella produkter väljs ut och vissa nya skapas. Överskottet går till RosaBandet.

 rosabandet_justnu_base1

  cervera_kitchenaid  hink  76993  clas_o

  produktbild_rosaband_09  fuji  31  10489_6Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments

 • fröken Kumlin

  Det känns som det har varit ett större utbud på rosa saker i år. Man ser dem överallt. Jag tycker det är en väldigt bra idé för att fånga upp dem som i vanliga fall kanske inte ger till välgörenhet.

 • [room] by sofie

  Otroligt välexponerat i gallerian! Snyggt 🙂

  Jag tycker också det är bra med Rosaprodukter och kanpanjer. Detta gör oss förhoppningsvis uppmärksamma på sjukdomen och kanske gör att vi stannar upp lite och försöker njuta av allt fint vi har runt oss! Det materiella är kul men inte alltid så viktigt…

  Stor kram Maliin!
  Sofie

 • Lotta

  Vad duktig du är:)
  Verkligen jättesnyggt.
  Jag jobbar ju i en Colorama-butik.
  Och ”vår” kedja är ju också med och stödjer:)
  Och vi märker att det är uppskattat bland kunderna.
  kram kram

 • House of Jammi - blogg och webshop

  Det är fint med allt det rosa och allt stöd för kampen mot bröstcancer. Önskar att det fanns lika mycket kring prostatacancer, det är massor av män som dör pga det. Udda egentligen att kvinnor för en gångs skull verkar gå före män i samhället… undrar varför.