qreate på mässa

img_0194-copy

 

img_0195  img_01961 

 

Dierkt från Thailand till mässa var det som gällde för mig förra veckan när jag kom åter till verkligheten.

Min monter bestod av två väggar i ett hörn, med andra ord en liten liten monter.

Jag satte upp tyger på väggarna för att mjuka upp och dessutom för att få en indragare i form av den cerisa färgen. I montern fanns sedan en byst som jag pimpat med mina visitkort och en paljet sjal – även den i ceris.

Två bord, en  med min dator där det rullar ett bildspel med uppdrag jag gjort och så tog jag med min kära Nespresso maskin för att kunna bjuda blivande kunder och uppdragsgivare på en god kopp kaffe, även lite godis fanns i montern – svart godis, inte helt förvånande…

Dagen var lyckad och jag knöt en hel del nya kontakter och det känns som bra kommande uppdrag, förhoppningvis…

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

 • Lisenfisen

  Ännu en gång har du gjort så att man börjat fundera på att driva ett företag för att kunna använda sig av dina tjänster ofta. Mycket bra jobbat.
  Sen kommer min fråga. Var har du köpt plåt/glas burken som du har kapslarna i? Vill ha helt enkelt.
  Tack för en inspirerande blogg.

 • Gunilla Gartzy

  Så snygg monter och så mycket du. Du är helt fantastisk Maliin!
  En inspirationskälla, Tack för att du delar med dig
  kraaam