pix today

Blkng

   

   

   

   

Photo by Maliin Stoor

Inspirerad av senaste stylist uppdraget

Lätt yrkesskadad så kan jag inte bara låta en fin miljö passera. Denna gång är det vår balkong, utsikt och semestersaker som hamnade i focous – bara sådär…

På balkongglaset sitter mina senaste inköp i bikinivärlden, den ena ett kap från KappAhl, fynd i reatider, den andra en fin fin Wera från Åhlens. Bredvid dessa snyggingar hänger en utav våra  hotell badhanddukar i blått – noterar ni de blåa accenterna?

På stolen hänger ett semesterkap från Korsika, den snygga och praktiska strandväskan där det är bara att kasta ner ditt och datt som ska med – problem uppstår dock när man ska ha något i den – febrilt sökande som i en säck… inte alltid så praktisk MEN snygg! Svart, skön  och behövlig stråhatt från Thailand, lagom nonchalant hängandes även den på stolen.

Inför resan har jag sparat på de magazin som dimpt ner i lådan – nu får jag frossa –  i detta fall  Sköna Hem, fler ligger och väntar på att bli lästa.

Något jag måste tipsa om är den smarta telefon/kort/plånboks hållaren  av Maria Härdig, som jag införskaffade på Arlanda strax innan avfärd. På Designtorget fanns denna praktiska sak att sätta på flaskan alternativt armen för lätt kunna ta med det nödvändigaste – rekommendras varmt!

Och så en pix av mig, strax påväg mot god mat och vin – även detta på balkongen iförd skön trikåklänning från fantastiska Nakkna och i skor från Australien – inköpsställe kan jag inte bidra med tyvärr.

Styling by Maliin StoorRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments

 • Linda

  Hej,

  En första hälsning från en ganska ny bloggläsare.

  Tack för en superfin blogg, den inspirerar!

  Ni är på samma resort som vi var på för ett par veckor sedan (vi var de första gästerna på resorten)och med tanke på utsikten har ni nog åtminstone nästan samma rum!

  Vi trivdes förträfligt och jag hoppas ni gör det också, speciellt min son avgudade hela stället (och alla barn). Jag rekomenderar att hyra bil och åka till vattenfallet, lagunen och några av de söta byar som finns längs kusten!

  Ha en underbar semester

  Linda

 • EM

  Ser ut att vara ett ställe som jag skulle kunna trivas på, helt klart.
  Så mycket fint du visar. Den där grejen på flaskan verkar vara väldigt praktisk.
  kram EM

 • Jenny

  Fint Maliin!
  Ni ser ut att ha det bra, njut av semester.
  Förstår varifrån du fick insprationen hi hi
  Kram Jenny