orange

Jag var på IKEA i helgen och kände då när jag såg dessa kuddar att tjejernas lek/spel/tv-rum behövde en ansiktslyftning, jag har inte känt mig helt nöjd med det marina temat, lite för snällt och inte min grej.

Så sagt och gjort, ett par kuddar, lika många plädar och ljus och det var klart!

Mycket piggare och trevligare. Basen är den samma. Klippansoffa med ett stort denimtyg, fårfäll och de nyligen omklädda fotpallarna får leva vidare, på golvet den halvberömda hästfällen och köpmandisken är självklart kvar så även borden som pappa gjort.

Härligt med lätt förändring som dessutom blev så bra.

 

img_6338

 

img_6345        img_6341

 

img_6346        img_6342

 

img_6339

 

Saknar fortfarnade den sista i samlingen av IKEA dalahästar, häst i fårakläder, så om någon har den och inte känner lika starkt för den som jag så skulle jag bli jätteglad.

Må gott och njut av sommaren!

maliin_signatur

 

 

 

 

.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments

 • Liisa

  Hej Maliin!

  Liisa som jobbade i repan på SVEA förut, om du kommer ihåg mig (kolla facebook annars) 🙂
  Jag vet någon som har den där IKEA dalahästen i ulvkläder, sjukt snygg som jag själv suktat länge efter. Det kanske inte är helt lätt att få tag på den men om du vet vart pingstkyrkan på stan ligger, den mitt emot wallin-institutet på wallingatan. Den kyrkan har iaf 2 fina svarta fårullsklädda dalahästar i fönstret som jag länge tänkt fråga om dom velat sälja men aldrig tagit mig i kragen helt enkelt 🙂

  Du kan ju alltid gå in och fråga om dom vill sälja dom åt dig, det skadar ju inte iaf 🙂

  Älskar din blogg och besöker den ofta 🙂
  Kram Liisa

 • Lisa

  Hej!
  Kanske lite sent nu, men jag såg på Tradera att någon säljer en Ikea dalahäst, svart med ulltäcke. Utropspris 1 kr med 0 bud hittills 🙂

 • Camilla Söderberg

  Hej,
  har du koll på vilket årtal det är på IKEAS dalahästar med näsringar, tuppkammar etc. (Tänkte att du kanske visste det eftersom du har en bild av IKEA:s dalahästar).