nytt och nytt

Jag hittade en så fin säng på Ta Till Vara i Borlänge – kunde inte låta bli trots att jag inte hade en given plats för den men jag kunde inte lämna den där – det har hänt en och annan gång att jag inte köpt saker och så har jag ångrat mig och då blivit utan eftersom någon annan nappat och inte jag – men inte denna gång!

ikea_forvaring_dressingroom_maliin_Stoor

ahlens_tyg_maliin_stoor   sittmobel_dressingroom_maliin_stoor

dressingroom_maliin_stoor_bank  ahlens_tyg_sittmobel_maliin_stoor Photo by Maliin Stoor

Sängen fick landa hos pappa som fick nya mått och önskan om ny färg och förvandlingen var i gång – här ser ni resultatet. En mini schäslong eller bänk – helt ljuvlig i mina ögon. Tyget hittade jag på Åhléns och heter Forma, riktigt snyggt och passar både i stil och färg tycker jag

Här kan man lägga upp dagens outfit eller sätta sig och prata i telefon hyfsat ostört. Visst blev den fin!?

Rubriken var ju nytt och nytt och det andra som är nytt är objektivet, jag håller på att lära mig det, återkommer med mer detaljer och info kring detta snart…Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments