nya sittsak

I vår hall så har vi ett upplägg av en varsin garderob på ena sidan, på andra sidan har vi gjutit en betongvägg med ett stort runt hål i.

Hålet är där av fler anledningar. En anledning är öppenheten och trivseln att se den som kommer in i huset, den andra är att knyta ihop det runda detaljerna  i huset.

Tjejernas fönster är runda 140 cm i diameter och jättefina, två av våra ytterdörrar har runda fönster och även våra betongplattor in till huset är runda i 1 m i diameter. Dessa runda detljer i det förövrigt mycket kantiga hus gör verkligen mycket för helheten.

Fram tills för alldeles nyligen så fanns det en sitt bänk i hallen som min pappa gjort men jag gjorde ännu ett stolfynd – denna coola fåtölj.

Just nu så är den guldgul men planen är att måla om den till…. ja just det svart! När detta sker så kommer jag självklart att lägga ut även det! Även fast jag inte är någon fan av guldmetall så måste jag ändå nämna att jag gillar att färgen på fåtöljen hänger snyggt ihop med färgen på taklampan…

Kul med mixen av det gamla – nya – kala – mjuka

img_7416

.

img_7418 img_7417

.

img_7415 img_7419Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments