NY rapport no 7

 

Över en månad har passerat…

Obegripligt men sant – tiden går så snabbt. Underbara NY har så många härliga butiker och platser att se, uppleva och bara få inspiration.

Här är en av dessa – All Saints butiken i Meetpacking District. Fantastisk i sin egna stil med massor av gamla hyvelbänkar och industridetaljer – på riktigt har de använt sig av unika maskiner och föremål som lyfter hela konceptet – jag är så förtjust i både dess inredning, upplägg, produkter och stil – I Like!

Tröjan som jag har på mig var otroligt fin och även här finns mycket inspiration att hämta. Jag hoppas på hjälp av en vän som vet har sina kontakter vad det gäller att sticka – kanske kan jag få en helt egen variant av denna snygging!

 

Massor och åter massor av fina produkter – titta på klippet från nyöppning av All Saints butiken i SoHo så förstår ni…Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments