naturen har tagit plats

img_2614

Den här soffan gillar jag…

Den står i vår vildvuxna del av trädgården. Varken jag eller Matts är speciellt intresserade eller gröna vad det gäller trädgården, så vi har gjord stora trädäck kring vårt Pusselbo som vi lever på så fort vädret tillåter.

Resten av tomten är så kallad naturtomt vilket gör det lätt för oss. Vi låter gräset bli äng och blommor och växter ta över. Vackert tycker vi!

Det är där soffan står, helt inne i naturen, härligt! Det är en härlig plats att sitta på och ta en kopp kaffe när barnen leker på tomten, lite avskilt och skuggigt men ändå med överblick över tomten.

En liten oas…

img_2621

img_2618

photo by Maliin Stoor

Jag vill passa på att önska en fortsatt TREVLIG HELG!!!

maliin_signaturRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments

 • Pia

  Jättefint! En trädgårdssoffa och uteplats helt i min smak 🙂 Men här hemma klipps det häckar och gräs som bara den. Tror vi har jämnat hela trädgården med marken snart… Ha det så gött i värmen 🙂

 • Maria

  Det är jättefint med gamla bänkar, särskilt när träet har blivit naturgrått. Fint med detaljen med skylten och växterna som växer mellan träribborna. Vi har har på tomten till vår sommarstuga gjort en ängsdel med vilda blommor, vilket är jättevackert på sommaren!

 • Siri

  Så mysigt det ser ut! Precis som det ska vara när det är sommar -att ha en liten oas att koppla av i.
  Kram!

 • Proforma

  Jättevacker bänk med fin patina! Snyggt när man tillåter träet att gråna, det blir så vackert! Likaså att låta växterna frodas in i och runt om.
  Själv vill jag ha en nyklippt gräsmatta, rensade rabatter och inget vildvuxet. Det beror i och för sig på hur vi bor. Vi har ingenstans i vår trädgård där man kan ha naturtomt. Hade vi haft skog som gräns hade jag haft en del som naturtomt för det är så somrigt och fint.
  Fortsatt trevlig helg till dig med!

  Irene

 • Johanna

  Perfekt med naturtomt, vi har skogstomt med blåbärs och lingonris på baksida och framsidan är det lite vildvuxet, perfekt för mig och min sambo som inte heller gillar att hålla på med blommor, gräs och häckar.
  Trevlig lördags kväll

 • Lissen

  Vilken fin bänk, med gammal patina. Får nästan list att sjunka ner där. Men den är ju alltför fin nu att sätta sej i.
  Som en konst installitation i naturen.
  Ha det gott