mörkret faller

img_6527

 

Som jag skrev nyligen så är det dax att se över belysningen till de mörka kvällar som nalkas.

Dessa nya hyllor kändes för mörka och därmed svårjobbade – en lampa saknades. Ut på jakt. Jag visste vad jag sökte, hade en grundidé.

Lampan skulle vara en klämspot och gärna i krom och med böjbar arm. Letade runt här i Borlänge och även nätet scannades av. När jag skulle göra min klockbeställning så tog jag en sväng in på belysningssidan och hittade denna snygging.

Såld!

.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

 • petra

  Tack för svar ang betongplattor.
  Ellos överraskar mer och mer tycker jag. Man kan verkligen hitta fina saker om man letar där.

 • tina

  Vad fint….ljust och fräscht!

  Lampan är superfin….Ellos har faktiskt mycket fint! Har funderingar på att klicka hem den där fina klockan jag också…ska bara fundera ut en bra plats till den=)

  kram

 • Nettan

  Hej, första gången jag besöker din blogg och jag kommer garanterat att titta in fler gånger. <vilken inspirationskälla jag fann här, gillar verkligen dina alster och häftiga kombinationer. Kul att fler gillar svart, trodde jag var järv men du får verkligen till allt väldigt smakfullt. <gillar dina vedtravar, har tänkt något liknande i trädgården som skrotkonst, måste bara lära mig att svetsa.

  Härligt med tjejer med driv i……snyggt hus också! Min blogg har just nu torkat så jag får ta tag och börja fota lite och lägga ut, känns bra för mitt ego ibland att visa vad man pysslar med.

  Ha en härlig skön söndag, själv skall den svarta penseln få jobba sig varm och betongblandarn skall skaka igång så vi blir klara innan vintern kommer.

  Kram
  Nettan