loft

När stomresningen var gjord i Villa Stoor så fick jag en glad överraskning, en yta mellan tak och golv under kontoret. Det satte såklart igång mina grå skapande hjärnceller… denna yta skall självkart utnyttjas, ett loft skall skapas till tjejerna. Ytan kommer bli kanon till ett varsit sovloft.

I våra tidigare hus har vi också utnyttjat höjden av rummen. I Ellebo hade vi takkupor åt fyra håll vilket gjorde att det fanns utrymme för att utnyttja dessa till någonting smart och bra. Då fixade vi så det blev två stycken sovloft till gäster och en yta med en läshörna.

sovloft-ff6r-ge4ster

 

sve5re5tkomlig-le4shf6rna

 

kamin-och-stege-till-loft-allrum

 

I vårt nuvarande hus Pusselbo finns även där loft, två stycken. Ett i Andromedas rum, ett blivande sovloft som inte är färdigställt på grund av hennes ålder. Det andra loftet däremot är verkligen utnyttjat och klart, det är mitt QreateKontor där jag tillbringar stor del av mina dagar då jag förbereder presentationer och konsultationer, eller förbereder lektioner. En väl fungerande yta men inte så bra till kundbesök, där kommer det bli så mycket bättre i Villa Stoor!

img_1232

 

51aRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments