liknar detta min stil…?

Idag Beckmans kursen med Lotta Agaton

Vi utsätts för prövningar och utmaningar – precis vad jag behöver!

Denna gång fick vi läxa att ta med bilder på olika miljöer och stileben. Bilderna skulle bland annat visa en realistisk miljö eller stileben som jag skulle kunna ha skapat. Ett inte helt lätt uppgift.

Många bilder scannades igenom bland annat på Pinterest, denna underbar uppfinning!

Jag hittade denna bild som jag känner mig/tror mig kunna genomföra – vad tror ni? Är detta något som jag skulle kunna gör tror/tycker ni? Själv känner jag för bilden, styling och miljön!

Hjälp mig – jag snurrar och vrider på mitt ”jag” i styling och stilleben världen – kan jag genomföra denna styling tror ni?

Läxa till nästa gång är att göra en skiss på ett stileben som vi på måndag ska genomföra och fota med riktig fotograf – utmaing på utmaning! Mer om detta kommer självklart efter måndagens lektionstillfälle..

Tyck gärna till!

Trevlig helg!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments

  • Emma

    Det här tror jag absolut att du skulle kunna göra! Av någon anledning påminner det mig lite om en version av sidobordet (eller är det en skänk, jag minns inte riktigt)ni har vid matplatsen, vid hålet mot hallen.

  • Sofie lindkvist

    Vad spännande! Gu sååå roligt du har det!!!! Klart du fixar det där. Det känns som att ” figurinen” mjukar upp det hela och ger en lite konstnärlig känsla i detta stilleben. Även stolen mjukar upp och ger lite karaktär i detta. En härlig stilmix som ger karaktär och matchar lagomt mycket. Lycka till! 🙂